8 Haziran 2014 Pazar

My Circle Lenses from Pinkyparadise

Merhaba makyajseverler :) Uzak doğulu arkadaşların kullandığı vaaaayyybeee dediğimiz lensleri artık bizde dilediğimiz zaman alabiliyoruz :) Bende Kore hayranı olarak takip ettiğim dizilerde gördüğüm beğendiğim lenslerden aldım bir kaçtane. Biri de yolda gelecek inşallah :) PinkyParadise dan ilk lenslerimi almıştım geçen sene. Ortalama 20 günde elime geçti, sitenin gönderimi ile ilgili sıkıntı yok,  sıkıntı maalesef bizim ptt işlemlerinde oluyor. Yurtdışından Türkiye'ye geliş süresi 4-5 gün, ancak Türkiye'mizden adrese teslimi 15 gün sürüyor :):):) Her iki sitede de teslim hızı ortalama aynı. 20 gün :) Öncelikli olarak PinkParadise sitesinden aldığım 2 lensi anlatayım ilk göz ağrılarım olarak.

Hi make up lovers :) We can get  circle lenses whener we want  from turkey, as all big eyes lovers :)  I like korean drama and i saw circle lens from these dramas and i bought 4 circle lenses from PinkParadise and YesStyle online shopping centre. I've been recevied after 20 days but it was not about these shopping centre, it was about my country courier company. It has been arrived after 4-5 days but my country courier was delivered after 15 days :))) Firstly, I will write my review about pinkyparadise's circle lenses :)

 Geo Super Size Nudy Brown 






Lensimizin özellikleri (Product particulars)
Çapı(Diameterı):  14.8

          Süresi(Life span):    1 yıl (1 year)
      
Taban eğrisi(Base Curve):    8.6mm

Su Miktarı(Water Content):   %38
Orjinal göz rengim koyu kahve bazen simsiyah oluyor. Siyah olduğu halini koyu kahve halinden daha çok seviyorum :) Bu lens benim gözlerim için çok büyük geldi maalesef kullanamıyorum. Ama belki kısa süreli bir kaç saatlik gezmelerde kullanılabilir. Büyük geldiğinden kastım ise göz küreme büyük oldu, göz kapaklarımın altından maalesef alt ve üstlere batıyor. Ama iri gözlü arkadaşlara tavsiye ederim. Duruşu şekli herşeyi çok güzel :)Etrafı kalın siyah renk ile koyulaştırılmış, göz bebeği kısmı büyük olduğu için görme ile ilgili sıkıntı yaşamıyorsunuz ve doğal görünüyor.

My original eye color is deep brown. Some times looks black, and i like my eyes when looks black :) This nude brown is  look good but not all i wanted because of my original eye color. Its really big one lenses for my eyes. My eyeball is smal for this lenses. Sometimes It hurts me, I cant use no longer. But if you have a big eyeball you can be satisfied. It looks really natural and nice:)





Lensimizin özellikleri (Product particulars)
Çapı(Diameterı):  14.5

          Süresi(Life span):    1 yıl (1 year)
      
Taban eğrisi(Base Curve):    8.6-8.8mm

Su Miktarı(Water Content):   %38

Bu lensime ba yı lı yo rummmm :) Rengi mavi ve zemin koyu renk olmasına rağmen maviliği çok hoş görünüyor. Çevresinde ki siyah halkası çok hoş ve doğal görünüyor. Gözümü büyüklüğü rahatsız etse de biraz, kahverengi lensten daha kolay bir kullanışı var. Bir kaç kez kullandım. Daha koyu makyaj ile çok daha hoş görünüyor. 

I realllyy LOVE this lens. Color is blue and looks nice and natural on dark brown original color. Its big for my eyes too as my nude brown lens but it doesnt hurt my eyes as brown lenses. Maybe it can look better if you use match make up with this lenses :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder