30 Temmuz 2015 Perşembe

It's Skin - Babyface Waterproof Eyeliner (Akmayan dağılmayan eyeliner-kalem)

Bugün size bir eyeliner hakkında yazacağım! Öyle bir eyeliner hayal edin ki gözünüzü kaşısanız bile yerinden kıpırdamasın, elinize bulaşmasın, sürdüğünüz gibi öylece kalsın! Sıcak havalarda akmasın! 
Ben hayal edemiyordum bu kadarını ancak hayalimde ki eyeliner-kalem i buldum sonunda :)

İşte karşınızda It's Skin - Babyface Waterproof Eyeliner



Asansörlü bir eyeliner kalem kendileri. Kendisi çok ser yada çok yumuşak bir yapıya sahip değil! Sürülüşü çok kolay, sürerken çok bastırmanıza pek gerek kalmıyor. Nice kalemler eyelinerlar gördüm ki gözüme sokasım geliyor artık rengi çıksın diye... Ama bu sevdicekte öyle bir sorun yok. Rengi 01-True Black. Oldukça koyu simsiyah renge sahip.


Ucu ilk açtığınızda ince sürdükçe diğerleri gibi biraz kalınlaşıyor ancak dilerseniz gözünüze yan yatırığ sürerek uç kısmını hafif sivrlitebilirsiniz. Çok ince hat sevenler kullanmakta belki zorlanabilir. Ancak kalın hat sevip belirgin göz makyajından hoşlananlar için harika bir ürün.

Siyahlığı gördüğünüz gibi oldukça başarılı.

Kalıcılığını göstermek içinde ufak bir video yaptım sizlere :)

Video da gördüğünüz gibi ne kadar ovalasamda yerinden oynamıyor :)

Temizlemek için göz makyajı temizleme mendili veya suyu, ya da temizleme yağı kullanabilir, rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

Ürünü Kore kozmetik Türkiye satış sayfasından 30tl'ye aldım. Ancak başka ürünlerde alıyorsanız ve indirim isterseniz 25TL'ye de alabilirsiniz. <3

Sizlerinde böyle kullanıp, bu derece memnun kaldığınız kalem, eyeliner var ise yorumlarınız ile paylaşıp, yeni ürünler keşfetmemizi sağlayabilirsiniz :)

Sevgiler <3


7 yorum:

  1. Göz içine sürerken de aynı derecede net bir siyahlık veriyor mu

    YanıtlaSil
  2. Oldukça ilgi çekici görünüyor ama neyle silinmeli ? ^^ Ben buara iyi ve yakmayan bir göz makyaj temizleyicisi arayışındayım , sizin bir tavsiyeniz var mı ?

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Evet çok başarılı bir ürün kesinlikle Etude house oh my eye line ve bu kalemden heralde asla vazgeçmem <3 Türkiye'de bu kadar başarılı ürün görmedim en azından drgustore ürünlerde görmedim :)

      Sil
  4. Canım Etude House veya innisfree göz makyaj temizleyicisi öneririm, Türkiye de olanlardan da Diadermin çift fazlı göz makyajı temizleyicisi öneririm :)

    YanıtlaSil
  5. merhaba canım blogumu bugün açtım ve senin blogunuda çok beğendim beni takip edersen sevinirm :)

    http://annesininkizi5.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı olsun blogun canım :) Takibe aldım hemen ancak takip widget i de ekle bend eki gibi çünkü gfc den takip edebiliyorum seni şu anda :)

    YanıtlaSil