7 Mart 2015 Cumartesi

Etude House Precious Mineral Blooming fit BB Cream no: W13 Natural Beige

Anladığınız üzere Kore ürünlerinden uzak duramıyorum pek :)
Bugün Kuru ciltler için asla vazgeçemeyecekleri bir bb kremi konuğum. Etude House Precious mineral Blooming fit, renk W12 naturel bej... 
Bu BB Kremi kuru ciltler için harika. İçeriğinde deniz yosunu özleri ve %16.5 inci  özü var. Cilt tonunuzu uzuuunca bir süre canlı parlak ve nemli tutuyor. İçeriğinde 30 faktör güneş koruyucu mevcut.  Uzun süre kalıcı ve harika kapatıcılığı var. Belirli bir süre sonra cildinize sabitleniyor, oraya buraya sürüldü-sürülecek derdi olmuyor. Ama tabi sabitlenene kadar beklemek gerekiyor. Sabitlenme süresi yağlı ciltler için olan Cotton fit (yazısı için tık tık) kadar kısa değil maalesef. Blooming fitin sabitlenmesi 1-2 dakika daha fazla sürüyor.
Ürün görünümü şöyle

Bende ki rengi resimde gördüğünüz renk skalasında ortada ki yuvarlak içerisinde ki renk :)

Ürün kıvamı ne çok cıvık ne de aşırı yoğun. Orta dereceli bir kıvama sahip. Sürülüşü çok kolay, ister fırça ister sünger iserseniz de parmaklarınızla rahatlıkla uygulayabilirsiniz!
Sol taraf ürünün uygulamadan hemen sonraki görüntüsü. Işıl ışıl parlıyor :) Sabitlendikten sonra bu kadar parlamıyor ama çok mat bir görüntüde olmuyor. Mat bitiş sevenlerin hoşlanacağı türden değil ama parlak ve canlı görüntü isteyenlerin favorisi olabilecek kadar başarılı bir ürün. 

Kapatıcılığını daha iyi anlayabilmeniz için tüm elimin üzerine uyguladım. Ne damar ne elimde ki benlerin hiçbiri görünmüyor. Oldukça başarılı kapatıcılık konusunda. Bu da  yine uygulamadan hemen sonra çektiğim için ışıl ışıl parlıyor:)



Bu resim yaklaşık 10 dakika sonra, oldukça yakından çekildi. Ürün sabitlenmiş durumda ve rahatsız edici bir parıltı kalmamış hali. 



Buda biraz uzaktan çekilmiş hali :)

Bu şekilde 5-6 saate kadar bozulmadan kalabiliyor ancak sonrasında hafif bir tazeleme ihtiyacı duyulabiliyor. (Özellikle kapatmak istediğiniz leke vb şeyler var ise). Cildinizi kurutmuyor ve kesinlikle kararmıyor! Yumuşacık, aydnlık kadife gibi bir cilt, hafif ışıltılı canlı görünen bir bitiş sunuyor size :) 

Kuru ciltli biri olarak favorilerim arasında! Ancak o kadar bb kremim var ki, her gün birini sürüp sırayla kullanmaya kalksam 3 sene yeterler bana :D

Kuru ciltliyseniz ve kendinize göre bir bb kremi bulamadıysanız şiddetle denemenizi öneririm.

Satın almak isterseniz;


Şimdilik hoşçakalın :) 

.


2 yorum:

  1. ennn bi sevdiğim bb kremim =) aynı tonunu (W13) kullanıyorum ve çok çok memnunum ben de=) cildim kupkuru. yağlı ciltlilerin bence buna hiç elini sürmemesi lazım, cotton fit falan denesinler =) çok güzel yazmışsın ellerine sağlık, inşallah ben de yakın zamanda yorumlayabilirim şu üşengeçliğimi bırakıp =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende kuru ciltli olduğum için bayıldım bu bb kremine :) Artık senden de bekliyorum bir iki şey hakkında yorum. Aldıklarını merak ediyorum ki bende deneyeyim bi an önce senin beğendiklerini :p

      Sil