1 Aralık 2015 Salı

2015 En çok satılan Kore Kozmetik Ürünleri (Türkiye için)

Merhaba arkadaşlar, artık yılın son ayına girmiş bulunmaktayız :) En iyiler seçilmeye, yılbaşı özel üretimleri satılmaya, eski yılı ardımızda bırakmak için geri sayımlara başlandı <3 
Bende ufak çaplı bir araştırma yaparak, elde ettiğim verilere göre biz Türklerin en çok satın aldığı 10 adet Kore Kozmetik ürününün listelemek istedim. Bu liste cilt bakımı ve makyaj ürünleri karışık şekilde olacak, ancak isterseniz ayrı ayrı kategori şeklinde cilt bakımı ve makyaj için en çok satılanlar için yazı hazırlayabilirim sizlere <3

Haydi bakalım başlayalım En çok satılanlar listemize :)

TOP 10

1. Listenin ilk sırası Kore'de uzun süredir kullanılan ancak Türkiye'de  yeni keşfedilen cushionlardan Laneige markasına ait Pore Control Cushion (Gözenek sorunlarına özel içeriğe sahip) yer alıyor. 
Ürün satın alan herkesin (ben de dahil) Gönüllerine taht  kurmuş, gerçekten başarılı ve kaliteli bir ürün. Ürün içerisinde refil ile birlikte geldiği için uzunca bir süre kullanılıyor <3

Laneige Pore Control BB Cushion

2. Sırayı Innisfree markasının Green tea Seed Serumu alıyor. Cilt bakımı serilerinden olan serumumuz Jeju adasında özel yetişen yeşil çay yapraklarının doğal yöntemler ile süzülmesi ile elde edilen bitkisel içeriğe sahiptir. Gerek yurt içi  gerekse yurt dışı olsun memnun kalınan bir marka zaten kendisi <3
Innisfree Green tea seed serum

3. Sırada Laneige White Plus Original Cream var. Cilt lekeleri ile savaşan, sivilce ve hafif güneş lekelerinin renklerinin açılmasına ciddi anlamda yardımcı olan bir kremdir. Cildinizin aydınlanmasını ve daha canlı görünmesini sağlar. Yine dünya genelinde Kore kozmetik kullananların en çok tercih ettiği cilt beyazlatıcı ürünlerinden biridir.
Laneige White Plus Original Cream 

4. Sırasını Innisfree markasının cilt bakımı serilerinden Green tea eye cream (Yeşil çay özlü göz kremi) alıyor. İçeriği yine seed serumda olduğu gibi Jeju adasında özel yetiştirilen yeşil çay yapraklarından yapılmaktadır. Yağlı, kuru vb göz çevresi yapısına göre çeşitleri mevcut. 
Innisfree green tea eye cream

5. Sırada Nature Republic Markasının %92 si saf Aloe Veradan oluşan  Bakım jeli yer alıyor. Bu jel Tüm dünya genelinde en çok satan ve beğenilen üründür. El bakımı, saç bakımı, cilt bakımı gibi her bakım ihtiyaçlarınıza destek olan doğal içerikli bir üründür. 300ml olması size uzuuuunda bir süre de yetmesini sağlıyor. Çoğu markanın bu tür saf jelleri olsada içerik açısından en çok tercih edilen Nture Republic markasının Aloe Vera Jelidir.
7.500.000 adet satılmış. woaaaaa!
Nature Republic %92 Aloe Vera Gel

6. Sırada Etude House Wonder Pore Freshner 500ml Tonik yer alıyor. Gözeneklerinizin sıkılaştırılmasına yönelik içerikleri var. kEKendine özel hazırlanmış 100 adet pamuk ile geliyor. Pamuklar tabi yetmiyor 500 ml oldukça  büyük bir ürün. Yine sadece Türkiye'de değil Dünya genelinde sevlen ve en çok satan ürünler listesinde ilk 10'da yer almaktadır.

Etude House Wonder Pore Freshner 500ml 

7. Sıramızda Etude House Face Blur makyaj bazımız var yazısını okumak isterseniz tık tık. Oldukça etkili güzel bir baz. Normalde baz kullanmam ama önemli bir yer için makyaj yapacak isem mutlaka kullandığım bir bazdır. Çıktığı an itibari ile markanın en çok saltılan ürünleri arasında yer almaktadır.

Etude House Face Blur


8. Sıramızda  Innisfree Jeju Volcanic Clay Mask var. Jeju adasında ki volkanik tüf içerikli, siyah noktalar ile savaşan  kil maskesi. Oldukça popüler bir üründür.
Innisfree Jeju Volcanic Clay Mask 


9. en çok satanımız Etude House Precious Mineral Any Cushion. Laneige kadar olmasa da bence drug store ürünler çerisinde en iyi BB Cushion kendisi.

Etude House Precious Mineral Any Cushion

10. Sırayı Etude House Precious Mineral BB Kremleri alıyor. BB kremi sevdalılarının vazgeçemediği bir üründür. Her cilt tipine göre ayrı ayrı içerikli ürün yelpazesi var.

Etude House Precious Mineral BB Crem

Makyaj ve cilt bakımı için yapacağım TOP10 listesi için takipte kalın <3

Sevgiler mueh!

13 yorum:

  1. Çok güzel bir liste olmuş.Ellerinize sağlık :) Sanırım bu ürünleri sadece internet üzerinden alabiliyoruz :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım <3 Maalesef sadece internet satışı var facebook.com/TRKoreanCosmetic yardımcı olurum sayfadan eğer istediğin olur ise :) Türkiye'de açılsa mağaza heralde çıkmam ordan :D Kamp kurarım haha

      Sil
  2. Ay bende kamp kurardım herhalde :D Çok teşekkürler.Sevgiler canım benimmmm

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş canım :) Gerçekten bu ürünler çok popüler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım kategori halinde top10leri de yazacağım ilk fırsatta <3

      Sil
  4. Bu arada sayfada çalan şarkı çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. ay listede laneige water sleeping pack, skinfood black sugar mask yada missha first essence yok mu? bak şaşırdım buna =)
    postu görünce kendi kendime bi tahminde bulunmuştum neler olabilir diye. etude house cushion, nature republic aloe vera jel, etude house wonder pore ve innisfree clay mask tuttu =))

    artık türkiye'de de iyice tanınmaya başladı kore markaları. bir de hepsinin şubeleri açılsa tadından yenmez =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söyledikelrinin bir çoğu var aslında listede kuzucum ama cilt bakımı top10 da var. Bunu genel yaptım o yüzden işin içine makyaj bb vs girince listede yer alamadılar ama en kısa zamanda kategorize edilmş şeklide top10 yapacağım :D Mağaza açsalar harika olıur ama adamlar inat ediyor. Nerde abidik guidik marka var geldi açtı ama asıl beğenilen markalara gelmedi Türkiye pazarına :/

      Sil
  6. bayıldım yazına:)

    YanıtlaSil
  7. benim de bu listeden almak istediğim ürünler var. güzel yazı olmuş eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. merhaba canım blog keşif etkinliğinden seni takip ediyorum bana da beklerim sevgiler
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. tebrikler çok güzel bir blog

    YanıtlaSil