29 Ağustos 2015 Cumartesi

Kore Kozmetik yeni Cilt Bakımı ürünlerim :)

Merhaba güzel okuyucularım :)
Bugün yeni edindiğim cilt bakım ürünlerimi kısaca tanıtacağım. Yakında da  tek tek ürünlerin yazısı gelecek :)

Bu benim pek severek kullandığım Etude House markasından bir BB Kremi. Ancak Blooming fit alacağıma bütün konuşmayı kafam karıştığı için(güne 938457983 tane ürüne bakıp ne alsam diye kafa yorduğumdan ols agerek)  perfect fit diye yaptığımdan siparişim de perfect fit gelmiş :D Bunu bi kullanayım bakalım yakında yazarım :) Yanında ki de aşağıda daha büyükçe çektiğim A'pieu Perfect fit concealer duo.

Bunun yazısını en kısa sürede yazacağım ben çok beğendim bu concealer baya da kalıcı. Bir tarafı highlighter(aydınlatıcı) Diğer tarafı concealer.

Bu yukarıda innisfree sorunlu ciltler için yıkama jeli(sivilce, yara bere sorunu olanlar için iyiymiş baya araştırıp aldım çünkü :D), innisfree green tea essence, innisfree canola honey serum(mini boy kullanırken ürün hakkında yorumlarımı daha önce yazmıştım okumak isterseniz tık tık..!) Kendisi ile ilk kullandıığm günden bu yana gerçekten aşk yaşıyorum!

Yukarıda yer alan fotimde iki yanda Etude house mini boy 80ml emulsionlarım. Tam boyu 150ml ama baya pahalı geldi bana Etude House için... O nedenle çok çok ucuza 80ml mini boy adı altında bu emilsiondan 2 adet aldım tam boy gibi oldu benim için ve asıl tam boy halinin 3de 2 fiyatına aldım ki hemde 10 ml daha fazla yani :D  Daha avantajlı oldu.
Soldan 2. ise Skinfood Miracle food 10 solution toner, alıp denemek istedim. 80ml. İçeriğinde 10 çeşit meyve özü varmış. Uzun süredir merak ediyordum şimdi deneyeceğim bakalım nasılmış :)
Yanında Mizon Gece Maskesi var onu da denemek için aldım. Jel gibi bi yapısı var yarı şeffaf bir şey onu da şöyle bi kaç kez deneyeyim yazacağım :)

Yakında Korelilerin neden ciltlerinin o kadar sağlıklı olduğunu ve rutinlerinde nelere önem verdiklerini yazacağm. Bu konuda yazan bir kaç blogger arkadaş var,  benimde araştırıp eklemek çıkarmak istediklerim var ise diye ufak bir yazı yazacağım :)

Koreye gidemiyorsam Koreyi ayağıma getirirm arkadaş! :D Sizlerin cilt bakım rutinlerinde neler var? Bu kadar detaylı mı yoksa yıkarım nemlendirirm tamamdır benim için diyip tembellik mi yapıyorsunuz?
Sevgiler <3

4 yorum:

  1. Farklı bir yazıydı çok keyif aldım okurken :-)

    YanıtlaSil
  2. ürünleri nerden sipariş ediyorsunuz? Türk menşeili internet sayfaları oldukça farkla satıyorlar direnk kore sitelerinden hangisini tercih etmek lazım

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Ben Korede yasiyorum su an Urunlerin satisini yapmaya baslayacagim ama pahali olmasi cok normal cunku kargo bedelleri koreden turkiyeye oldukca yuksek. Yurt disi sitelerinin cogunda sahte urunler yeralabiliyor gumruk sorunu yasanabiliyor Eger saisa baslarsam size ilgi iletirim. <3

    YanıtlaSil