27 Haziran 2015 Cumartesi

Skinfood My Short Cake Liquid Eyeliner ve Etude House Oh My Line eyeliner yorumlarım

Merhaba arkadaşlar, biliyorum bir süredir blogumla ilgilenemedim :( Instagram hesabımdan ara ara fotoğraf paylaşsam da blog yerini tutmuyor maalesef. Bloguma yazı yazmayı özlüyorum ama bir türlü fırsat bulamadım son zamanlarda.

Bugün sizlere bir süredir kullandığım iki eyeliner hakkında yorumlarımı yazacağım.

Tabi ki bu eyelinerlerımda yine Kore Kozmetik ürünlerinden (Satın almak isterseniz tıklayınız) :) Uzun süredir eyeliner olarak Maybelline Colossal Kajal 12H Extra Black Göz Kalemini kullanıyordum ( yazısı için tıklayınız ), ancak daha kalıcı, dağılmayan, daha siyah eyeliner-gözkalemi arayışım hep sürmekteydi. Kore Kozmetik ürünlerinden çok ürün kullanıyorum neden hiç eyeliner denemedim ki ben diyerek 2 adet eyeliner satın aldım :) Bakalım neler almışım hangisinden memnun kalmışım (^.^)

 Etude House Oh My Line Eyeliner  ve Skinfood My Short Cake Liquid Eyeliner
,

Önce Skinfood My Short Cake Liquid Eyeliner'ı anlatayım :)
Ambalajı düz,  hafif kalın tükenmez kalemi andırıyor. Ucu oldukça ince ister kalın ister ince hat çizebilirsiniz. 
Oldukça koyu siyah ve mat bitişi var. Tutacağınız kapak kısmı bana göre biraz kalın geldi  yeni eyeliner kullanmaya başlayacaklar için bu kadar kalın kapaklı eyeliner ve kalemleri pek önermiyorum. 
Siz temizleyene kadar gözünüzden kıpırdamıyor :) Akmıyor, dağılmıyor! Çok fazla kullanmış olacağım ki fırçasının ucu hafifçe dağıldı gibi. Dağılmak demeyeyimde hani uç kısmından incecik saçaklanmış gibi hafifçe pamuklanır gibi olur ya onun gibi oldu. Biraz haşince kullandığım içinde olabilir bilemedim :/


Gelelim Etude House Oh My Line Eyeliner'a
Kutusu çok şirin. Bu Etude House içerik kadar görselliğe de çok çok önem veren bir marka! Her ürün illa ki hoş bir ambalaja sahip. Hele prenses serisine hayranım ama limited edition olduğu için yakalayamadım :/ Ama birdaha asla o tür bir seriyi kaçırmayacağım! Asla!

Neyse eyeliner'a döneyim :p
Bu eyelinerın tutacak kısmı olan kapağı yukardan ince başlayıp aşağı doğru kalınlaşıyor. Yani kalın kapakla rahat ederseniz dip kısmına yakın yerden, eğer ince kapaklı tercih ediyorsanız daha uca doğru tutarak rahatça kullanabilirsiniz.
Fırçası ince ve ürün rahatlıkla sürülebiliyor.
Kalın yada ince hat çizmeye müsait bir fırçası var.

İlk sürüldüğünde parlıyor ama 25-30 saniye sonrasında matlaşıyor ve sabitleniyor. Elinizle dağıtmak isteseniz bile dağılmıyor. Ve sabah sürüp ertesi sabaha kadar bekleseniz bile dağılmıyor. Tecrübem ile sabit:) Maybelline Kajal kalemden daha koyu ve güzel duruyor gözlerde,  fiyata bakarsak Maybelline kajal daha bütçeye uygun evet ama o da ucu yüzünden bi süre sonra kullanılamıyor. Kalınlaşıp küt hale geliyor inceltmek için uğraşmak gerekiyor vs vs. Temizlemesi çok kolay! Ilık su ile rahatça çıkarabiliyorsunuz, yıkarken diğer eyelinerlar gibi dağılmıyor, ilginç bir şekilde parçalanarak çıkıyor. Sanki kağıt gibi birşey sürmüşsünüz de çıkarıyormuşsunuz gibi oluyor. 

 Bana hangisine devam edeceksin diye sorarsanız Etude House Oh My Line eyeliner derim! Skinfood eyelinerı sürerken kapak nedeni ile biraz zorlandım. Ancak Etude House eyelinerı kullanırken hiçbir zorluk çekmiyorum.  Fiyatları hemen hemen aynı.

Onun dışında her ikisinin yapısı da aynı, temizlenmeleri kolay, ikisi de oldukça koyu ve mat bitişe sahip, akma ve dağılma kesinlikle yapmıyorlar.

Güvenle kullanabileceğiniz ürünler :)

Umarım benim gibi eyeliner arayışında olanlara bir faydam olmuştur :) 
Herkeslere güzel bir hafta diliyorum :)






6 yorum:

  1. keşke fiyatlarını da yazsanız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok fazla ürün aldığım için fiyatlara pek bakmıyorum toplam fiyatı soruyorum indirime oluyor o şekilde alıyorum. Bilmediğim için yanıltmak istemediğimden yazmıyorum :/

      Sil
  2. Merhaba,
    Blogunuzu takibe aldım bana da beklerim :)
    http://somurtkansirine.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar :) Teşekkür ederim bende hemen takibe alıyorum <3

      Sil
  3. Merhaba :)
    Türkiye'nin yeni alışveriş platformu buypasa.com çok yakında açılıyor. Kozmetik ürünlerin tamamında inanılmaz indirimler sizi bekliyor. Ayrıntılı bilgi için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil