24 Ocak 2015 Cumartesi

Kore Kozmetik Türkiyeden aldığım yeni ürünlerim!

Bu Kore Sevdası beni batıracak! :)
Ve işte aldığım yeni cicilerim :)

Holika Holika Aqua Petit Jelly BB Kremi No:1  Aqua Bej
Bu ürünü uzuun süredir almak istiyorum ancak ebay vs gibi yerlerde o kadar sahtesi var ki cesaret edememiştim. (ebaydan aldığım ve sahte çıkan bir kaç ürün var elimde onları ayrıca yazacağım) Takipçileri bilirler MeejMuse nickli Koreli-Avusturalyalı ünlü Vlogger Jan'in ten makyajında kullandığı ürünler listesinde ilk 5te yer alıyor bu ürün. Bu rünü uzun zamandır kullanıyor ve anlatıyor ayrıca Top 5 foundation isimli bir yazı yazmıştı bu üründe bu listede 4. sırada (ki kendisi yüzlerce ürün denemiş). Bu ürünü ilk gördüğümden beri merak ediyordum ve MUTLU SON! :). Açık ten rengini sevdiğim için yine en açık tonunu aldım (zaten 2 ton var ).

Yazısını da bi tecrübe edineyim kalıcılık vs. hemen yazacağım :)


 

Bu resmi vs çekip yazıyı yazdıktan sonra aradan baya bir saat geçti. elime baktım hala bb kremi elimde. Yapısı çok ilginç cidden. Fondoten veya krem sürmüşsünüz gibi değilde sanki cildimin kendi rengi beyazmış gibi bütünleşmiş. Neyse daha fazlasını yazmayacağım ki ürünü deneyip yazdığımda paylaşayım :)




COSRX Natural BHA Skin Returning A-Solüsyon
Testerını kullandım çok beğendim ve sipariş ettim. Çıkan minnak sinir bozucu sivilcelerim için baya bi işe yaradı :)



Ellerim için aldığım ufak tefek ama şirincik şeyler.

El Maskesi: ETUDEHOUSE Hand Bouquet Rich Butter Hand Mask. 
El için birde maske aldım namını çok duymuştum bu maskelerin bende denemek için 2 paket aldım henüz açmadım içeriğinde kaçtane var nedir ne değildir resim henz çekmedim. Ancak kullanırken mutlaka çekip paylaşacağım :)
Krem: ETUDEHOUSE Missing U El kremi Panda
El kremin idaha önce almıştım ama kim vurduya gitti :D Bu 2. alışım.  Nemlendiriciliği ve kokusu güzel. Türkiye'den de güzel el kremleri alabilirsiniz tabii ki ama ben hem kremi hem kutuyu alıyorum diyebilirim :)


It's SkinLifting System Eye Cream
Bu da uzun süredir almak istediğim bir göz kremi. Sıkılaştırıcı, kırışıklıklar ile savaşan bir krem.  Deneyip göreceğiz paylaşacağız :)


ETUDEHOUSE Baking Powder B.B Deep Cleansing Foam

Buda Temizleme köpüğüm. Bu ürünü kullandım gayet başarılı. Cildinizi temizledikten sonra temizlendiğini hissediyorsunuz. Kullandıktan sonra kuruluk gibi bi sorun yaşatmıyor. 

Yaprak Maskelerim :)

ETUDE HOUSE I Need You! Hyaluronic Acid Mask (Mavi olan): 
Bunu gelir gelmez denedim. Muh-te-şem! Tek diyebileceğim bu. Cildimi güzelce temizledim, paketi açtım, maskeyi çıkardım yapıştırdım yüzüme :D dizi vs izlerken 15  -20 dakika kadar zaman geçti maskeyi çıkardım ki aman Allahım... Cildim muhteşem parlıyor canlı. Dedim dur sevinme hemen daha yeni uyguladın tabi parlayacak! Aradan saatler geçti, Arkadaşlar yemin ediyorum benim sevdiceğim bile farketti yani inanılmaz bir maske. Alnımda ki kırışık çizgiler bildiğin düzelmiş :S
Göz çevreside aynı şekilde... Gözeneklerim ilginç şekilde küçülmüş! Cildim hala yumuşacık ve parıl parııııl parlıyooor! Maskeyi 2. kez yaparken (haftada 2 kez uygulayacağım) mutlaka canlı canlı görmeniz için video hazırlayacağım! Bundan sonraki her siparişime mutlaka 1 aylık maske ekleteceğim. Kesssssinlikle tavsiye ederim!

ETUDEHOUSE  I need You! Mugwort Mask (Yeşil Olan)
Bunu daha kullanmadım. Misk Otlu bir ürün. Misk Otu nedir ne değildir bende bilmiyordum açıkçası şöyle bir araştırdım. Yaralara, lekelere, izlere iyi geliyormuş. Şu maske eğer yüzümde ki lekelere iyi gelir ise gidip üretenin elinden öpeceğim! Mavi olanı beni kendine hayran bıraktığı için bu yeşilden de çok ümitliyim inşallah ümidim boşa çıkmaz!!!

Holika Holika Aqua Mix Ultra Moisture Mask
Park Shin Hye ve Jung II WOO ikilisinin bir gün evime konuk olacağını hiç tahmin etmezdim :D
Maskeyi kullandıktan sonra paketi atmayacağım. Buralarda böyle resimler bulmak zor farklı bir şekilde değerlendireceğim bakalım henüz karar vermedim :) Bu maskeyi de denemek için aldım. 

ETUDEHOUSE Pearl Extract Mask
Bu hediye geldi bana yaaayy! :) 


3CE Fresh Aqua Mist
Bu mistin namınıda çok duydum. Takip ettiğim Kore'ye gidip gelen sevdiğim bir blogger büyük boyunu kullanıp yazmıştı.Bir çok yabancı blogda da görmüştüm. Merak edip aldım. Henüz denemedim ama memnun kalacağımdan eminim :)


ETUDEHOUSE Face Condition Cream (Baz)
Bu bazı youtub'da gezinirken yabancı bir vlogger anlatırken görmüştüm. Yüzünün yarısına sürüp diğer yarısına sürmemiş ve makyajını yapmıştı. Makyajın kalıcılığı göstermek için  6-7 saat sonrasını göstermişti. Bazın olduğu kısım hala canlı görünüyordu ve  makyajı, bazın kullanılmadığı bölgeye göre daha uzun kalmıştı. Bende merak edip aldım bakalım. Bu şekilde bir video çekip sizlerle paylaşacağım :)


VEE Testerlarım!
Too cool for school Hydra krem
Tonymoly Floria Pelling jel
Tonymoly I'm real seaweed (yosunlu) nemlendirici krem
Skinfood Siyahşeker maskesi
Missha treatment 
Holika Holika NABI Krem 25SPF PA++ Cottony

Bu testerlar faydalı oluyor hem satanı hem alanı için :D


Şimdilik aldıklarım bunlar kullandıkça tecrübelerimi paylaşacağım :)
Sizlerin Kullandığı ve memnun kaldığı Kore ürünleri ve etkileri neler arkadaşlar? Var ise tecrübeleriniz paylaşın lütfen ki bizlerde deneyebilelim :)

Sevgiyle kalın!




2 yorum:

  1. yaa çok güzel bir alışveriş yapmışsın içim gitti =) benim de bütçemi en çok sarsan şeylerden birisi kore ürünler. yani cilt bakımı, makyaj malzemesi derken ürün çeşitliliği içinde kayboluyorum zaten =) holika holika nın bb kremini çok merak ediyordum deneyince yorum yazarsan süper olur =) hepsini iyi günlerde kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Melly :) Ayda bi 200-300TL bu ürünleri almaya ayırdım artık yapacak birşey yok öyle bilgisayar ekranından bakmakla olmuyor. Alıp koklayıp sarılmak sevmek lazım bunları haha. Hissetmek lazım ciltte. Yakında hepsini yazacağım :)

      Sil