26 Mayıs 2014 Pazartesi

Maybelline pore eraser -L’Oréal Professional Studio Secret’s pore baz-Benefit porefessional

Eveeeet, gözeneklerime kafayı takmış olmam nedeni ile piyasa da ki gözenekleri makyaj öncesi görünümünü hafifletici bazlar kremler vs denerken en popüler 3 ürünüde aldım sonunda. Maybelline pore eraser Türkiye de yok ne yazık ki bulamadım, ancak www.yesstyle.com adresinden ürünü sipariş ettim ,yanında 2 adet circle lens ile birlikte :) Lensleri ayrıca göstereceğim.Şimdi gelelim gözeneklerin küçülmesinde makyaj öncesi baz olarak kullanılan ürünlerimizin yüzümüzde olan etkilerine...

My english is not good, so sorry for this, i m trying to learn :) I hope you can understand what i say and enjoy :) Thanks for yor undestanding from now :)

Yeah!! I  really have a problem about my pores :(  I hate all of them. I am always in search of perfect product for pores.Finally, i bought 3 product for pores and i tried all of them. Maybelline pore eraser, Loreal professional Studio Secret and Benefit porefessional... There is no maybelline pore eraser in Turkey and i bought from www.yesstyle.com with 2 circle lenses. it was 14$ circle lenses are total 44$. Anyway lets get start to my review.

Öncelikli olaraak taaaa uzak doğulardan sipariş edip sonunda elime geçen ve merakla denediğim ürünümüz Maybelline Baby Skin Pore  Eraser:

Ürün tüpümüz; çok şirinve hoş bir yeşil tüp çok cici :)
Product tube is really cute, light green :)
Şeffaf ve silikonumsu bir görüntüsü var sürüşü kolay ve hafif, sürüş sonrası cildiniz gerçekten yumuş yumuş oluyor :)
It seems transparent and as a silicone. Applying to the skin is really easy and soft. it makes your skin smooth and bright.

Temizlenmiş ve herhangi bir ürün olmayan cildim.
 Cleansed skin. There is no any product on my skin.

Ürünün uygulanmış hali ile flashlı çekilmiş 3 adet fotoğrafımız mevcut aşağıda. .Etkisini mümkün olduğunca farklı yakınlıklardan göstermek istedim.  Tamamen yok etme veya uzun kullanımda kesin çözüm  vaadlerine inanmıyorum hiçbir üründe artık bu üründe de aynı şekilde düşüncelere sahibim.  Gözenekleri küçültmek için maskelere daha çok güveniyorum. Görünümünü hafifletiyo, ancak fondöten veya BB kremi sürüdğünüzde  gözeneklere girmesi ve nokta nokta tıkaması bazımızı kullanınca da maaelsef oluşuyor ancak biraz hafiflenmiş oluyor görüntü sadece yani tamamen kurtuluyosunuz bu görüntüden demek yalan olur.  Fotoğraflarda sadece baz kullanılmıştır herhangi bir bb krem veya fondöten kullanmadım yüzüme ancak onu da uygun bir zamanda çekip eklerim.

I applied to the skin and there are 3 picture with flash. I don't belive if i use all the time on my skin, "my pores look diminish. I trust  masks for big pores only. when i use this all of time  uhmm.. yes look good my face but it doesn't mean to disappear my pores to forever :) But when i apply Foundation or BB Cream on the this product, some foundation is filling my pores, but it is not irritating for me.

with maybelline pore eraser. ( no foundation or bb cream, only pore eraser)





Flashsız temiz cilt.
Cleansed skin without flash.



Flashsız Maybelline pore eraser uygulanmış cilt.
With pore eraser without flash.





Ürün dediğim gibi Türkiye'de satılmıyor internetten sanal alışveriş yaparak aldım, kargo olayı siparişi verdiğim ülkeden gerçekten çok hızlı 08.05.2014 tarihinde satıl aldım 10.05.2014 tarihinde Türkiyeye varmıştı ürün ancak Yurdum kuryesi bana ürünleri 20.05.2014 tarihinde teslim etti :) Maybelline Pore eraser almak isteyen arkadaşlar tıklayınız.



Gelelim  L’Oréal Professional Studio Secret’s  ürünümüzeeee. Bu ürünümüzün rengi çok hoş bir açık uçuk pembe :) Kokusu yok, bal mumumsu bir hissiyatı var sürerken ve hafif pıtırcıklanarak sürülüyor. Beyaz mat ama aydınlık bir görüntü veriyor.
 Now! L’Oréal Professional Studio Secret’s product. Product color is pinky,( its really cute) and odorless :)  T
Ürün kutucuğumuz.
Product Box





Flashsız L’Oréal Professional Studio Secret’s  uygulanmış  cilt.
With L’Oréal Professional Studio Secret’s without flash.



 


Flashlı L’Oréal Professional Studio Secret’s uygulanmış resmimiz.
With flash 

Gördüğünüz üzere görünümde hafifleme mevcut, ancak vaadedilen gibi değil :) Sürdükten sonra cildinize dokunduğunuz da hoş hissediyorsunuz ancak maybelline kadar yumuş yumuş pürüzsüz bir cilt hissi vermiyor.

Yea as you see, my pores dont desappear just look diminish. I guess it looks same maybelline pore eraser. You can feeling smooth when you touch your face but its not fluffy as maybelline.

Benefit  Porefessional ile ilgili daha önce burada yazı yazdığım için açıklama yapmıyorum sadece arada ki farkı görmeniz için resim ekliyorum arkadaşlar.
I have been written about benefit porefessional  on this link if you want you can read in english too.  I just added picture for benefit to understand the difference between products.


Flashlı Benefit Porefessional.
With Flas.



  Benefit malum sürüldüğünde mat bir görüntü veriyor, Maybelline parıl parıl parlıyor loreal mat ama aydınlık duruyor. Loreal ile benefitin  gözeneklerde ki hafifletme etkisi hemen hemen aynı.
It makes your skin matt when you aplly this to your skin. Maybelline is shiny and bright, Loreal is not shiny but not matt too (opacity and brightness are  mid-level for loreak). 

There are prices for Turkey...
Fiyatlara gelince
Loreal:30tl yaklaşık.
Maybelline pore eraser:14$
Benefit porefessional 114tl.

Loreal veya maybelline ile benefit porefessional kadar sonuç alabilirsiniz. Ha param çok piyasada ki en etkili olarak tanıtılan  ürünü almak istiyorum derseniz paranıza acırım :) Ama tercih sizin arkadaşlar :)

You can get same profit as Benefit Porefessonal if you use maybelline or loreal. But if you have a lot of money for spend, you can buy benefit porefessional :)  ıt's your choice :)  

So, Which and what  do you use for your pores? Yoı can write mask, base, cream ect. please let me know :)
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder