7 Nisan 2015 Salı

Maybelline Colossal Kajal 12H Extra Black Göz Kalemi Ürün incelemesi

Minik bir aradan sonra yeni yazımla sizlerleyim sevdicekler :)
Extra black çıkmadan önce sarı renkli ürün görseli olan normal colossal kajal kalemini severek kullanıyordum (ufak ürün yazısı burada). Ancak watsons mağazalarını yoklarken 12 saat dayanıklı, akmayan ve daha koyu siyah renkli olduğu idda edilen bu kaleme rastladım. Aldım ve denedim! Şimdi bakalım durum nedir inceleyip görelim (^.^)
 
 
   
Diğer colossal kalemden farkı daha dış görünüşte başlyıor zaten. Diğer kalem sarı dış görünüme siyah yazı karakterine sahipsahipti ancak bu kalem siyah dış sarı yazı karakter rengi olarak üretilmiş.
 
 
Ürün boyu diğer asansörlü kalemlerdeki gibi. Ucu çok dışarı çıkarmadan kullanmak lazım aksi halde çatanak diye kırılıyor maalesef.
 

 
Bir kaç kullanımdan sonra yine diğer kalemlerde ki gibi ucu kütleşiyor ve ince hat çekmek istediğinizde biraz zorlayıcı olabiliyor. Ancak sadece kirpik diplerini yoğun göstermek için pıt pıt yapmak isterseniz zorlayıcı bir durum yaşanmıyor. Sadece ince kalın çizgi şeklinde kullanmak ,stediğinizde bu uç derdi diğer tüm asansörlü kalemlerde ki gibi sıkıntı olabiliyor...

 
 
Bu fotoğrafa da koyuluğu görebilirsiniz. Tek kat ince çizgide de oldukça yoğun , 2 kat ve 3. katta ise zifiri bir siyah elde edilebiliyor.
 
Diğer colossal Kajal kalemine göre maybelline bu kez bence gayet iyi bir kalem üretmiş. Gerçekten akmıyor, dağılmıyor, oraya buraya bulaşmıyor. Ve ciddi anlamda uzun süre kalıcı. 12 saat süresi az bile. Sabah 08:30 gibi sürüyorum akşam saat 11 e kadar milim kıpırdamadan silinmeden kalıyor. Akşama kadar kontrol etmeme gerek bile duymuyorum o derece içim rahat oluyor.
Sürüşü yumuşak, kolay ve yormuyor.
Siyahlığı ise bana göre oldukça başarılı Daha koyu siyah rengi ancak likit eyelinerlarda elde edebilirm diye düşünüyorum.
 
Ayrıca kalıcılık ile iligli ufak bir test videosuda hazırlayacağım onuda editleyerek ekleyeceğim en kısa sürede :)
 
Uzun lafın kısası ben bu kaleme gerçekten bayıldım. Bir göz kaleminden beklediğim ne var ise yeterince karşılıyor. İncecik hat çekmek istediğimde de ucunu hafiften mıncıklayıp inceltip kullanıyorum ama, tabi bu zahmete gerek yok ince uçlu eyeliner kullanırız ama ben bu ürünü sevdiğim için şimdilik bundan vazgeçemiyorum :)
 
Bu arada bu 2. kez alışım ve daha iyisini bulana kadar bu kalemi almaya da devam edeceğim. Fiyatı Watsons da 9tl. Birde rimelleri var bu serinin ancak henüz denemedim :)
 
Sizlerin bu üründen daha koyu siyah renge sahip, kalıcılığı başarılı olan ve ince hat çekebilmek için daha uygun olan kullandığınız ürünleriniz var ise benimle paylaşmanızı rica edeceğim :)
 
Şimdilik bu kadar, sevgiyle kalın gelincikler :)

2 yorum:

  1. Göz makyajını seviyorum. Mutlaka kalem çekerim göz içine. Bazı kalemlerim göz altına akıyor malesef. Bu kalemi deneyeceğim. iadeyi ziyarete geldim. Takipteyim sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin^^
    Bende eyeliner olarak kullanıyorum göz üstüne, çok memnunum akma yapmayan ve memnun kaldığım bir kalem oldu. Fiyatıda 10tl, bence fiyatının çok üstünde bir performansı var ^^
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil