6 Şubat 2015 Cuma

Ve İşte Karşınızda Etude House Beauty Shot Face Blur!!!!

Merhabalar a dostlar :) Yine kısa bir aradan sonra Etude House markasının yeni ürünü ile kaşrınızdayım :) Reklamını görüp merak ettiğim, yeni ürün olduğu için hakkında çok fazla yorum bulamadığım, iş başa düştü deneyeyim hemde paylaşayım diyip merak edip satın aldım :)  ETUDE HOUSE BEAUTY SHOT FACE BLUR (satın almak için tık tık) ürünü hakkında yorumlarımı ileteceğim sizlere. Ürünün reklamı çok eğlenceli ve güzel. Reklama inanılıp ürün mü alınır diyen ben kandım reklama ve aldım hemen :) Aldığıma pişman olmadım açıkçası.

Önce bir reklamını izleyelim :)

Reklamda Ceo'su olduğu facelook sitesinde resmini gördüğü güze bir genç bayana aşık olduğunu ileten bir genç adamımız var. Kızı bulmak için medyayı kullanıyor ve nihayetinde kız durumu öğrenip Genç aşık Ceo'muz ile buluşuyor. Ancak o da ne! Resimde ki kız ile gelen kız arasında oldukça büyük bir fark var (photoshop farkı) ve Ceo'muz ile birlikte haberi yayınlamaya gelen herkes hayal kırıklığına uğruyor. E kızımızda üzülüyor tabi. Derken hoooop zaman geri sarıyor (keşke gerçekten arada bir sardırabilsek:)) Başlıyor ürünümüzü kullanmaya sürüyor sürüştürüyor ve Ceo'nun yanında tekrar geliveriyor. Herkes hayranlıkla karşılıyor ve mutlu son!

Tabi sadece bu ürünle olan bir durum değil reklam bu :D Ama ben ne olursa olsun denemek istedim bu ürünü. Photoshop etkisi ile benden bir Angelina Jolie çıkarmayacağı kesin ama olsun :D

Neyse gelelim ürünümüze, nedir ne değildir neler vadediyor neler yapıyor....
Etude House Beauty Shot Face Blur aslında bir primer (makyaj bazı). Cilt tonunuzu aydınlatmayı,  gözeneklerinizi saklamayı ve pürüzsüz bir görünüm elde etmemizi sağlamayı hedefliyor ve vadettiği de bu!
İçeriğinde ayrıca 15spf /PA+ güneş koryucusu da mevcut. Kış için yeterli bir güneş koruyucu benim için ancak güneşin etkisine göre tabiki daha yüksek faktörlü güneş koruyucu krem kullanacağım. 15spf baharda bile çok etkin bir koruma sağlamaz...
 Çok hoş ve fresh, rahatsız etmeyen bir kokusu var.

Etude House Beauty Shot Face Blur Paket Resmi

Her zaman olduğu gibi ürün kutusu şirin :) Şişe sedefli pudra renginde, pompa kısmı ise şeker pembesi. Fotoğrafta ışığın etkisinden pembe kısım olduçka açık renk çıkmış.


Arada ki farkı daha net anlayabilmemiz için adım adım ekleyeceğim :) 

Bu elime hiçbirşey sürülmemiş hali. 



Bu ürünümüzden bir damlacık! 

Elimin bir kısmına uygulanmış hali.Üst kısımda uygulandıktan sonraki halini görüyorsunuz daha aydınlık ve parlak.

Elimin tamamına uygulanmış hali. Elimde ki minik beniminde görüntüsünü hafiften bir kapattı. Photoshop etkisi bumu acep :p

Tamamına uyguladığımda gördüğünüz gibi hoi ve güzel bir aydınlık ve parkaklık veriyor. Cildinide kapatması gereken sorunları olmayanlar sadece ışıltısı için kullanabilir. Ancak üzerine sürdüğünüz fondöten veya bb kreminin kalıcılığını ve aydınlığını gerçekten artırıyor. 

Ben son zamanlarda Holika Holika Aqua Petit Jelly BB Kremini kullanıyorum henüz yazısını yazamadım ama muhtemelen ınuda bugün yazacağım hazır oturmuşken :) Linkini eklerim bu yazıma.

Şimdi üzerine ürünümüzü eklediğimiz halini görelim.
Bu benim son zamanlarda aşk yaşadığım BB Kremim. 


Ben cilt tonumdan daha açık renk kullanmayı sevdiğim için (çoğu kişi bunu makyaj hatası olarak y
azıyor ancak dikkatli yapıldığında bence gayet hoş duruyor yakışanına:)) Benim tam istediğim ten makyajıma gayet uyan bir seçim oldu.

Ürün cildinizi uzun bir süre nemli ve yumuşacık kalmasını sağlıyor. Ben  Tonymoly Aquaporin nemlendiricisini kullanıyorum, bir kaç kez kullanmadan acele ile  evden çıktığım zamanda bile cildimide ki yumuşaklık tatmin ediciydi. Ancak yine de normal şartlarda nemlendirici kremimi mutlaka kullanıyorum. BB Kremim zaten uzun süre kalıcı ve gayet kapatıcı (elimde ki beni görememenizden anlamışsınızdır) aslında, ancak cilde ilginç bir şekilde sabitlendiği için (sanki herhangi bir şey sürmemişim kendi tenimin rengiymiş gibi uyum sağlıyor) çok parlak durmuyor hafif mat yapısı var, Etude House Beauty Shot Face Blur üzerine sürdüğüm zaman daha aydınlık ve parlak bir bitiş elde ediyorum. Cildim daha da canlı görünüyor ve en azından 6-7 saat ten makyajımı tazelemek zorunda kalmıyorum... 

Gözenekler konusuna gelirsek. Öyle aman Allah'ım gözeneklerim yok oldu dedirtmiyor tabi :) Ama en azından görüntüyü oldukça hafifletiyor. Açık tenli olan ve açık ten makyajını seven arkadaşların bence memnun kalabileceği bir ürün. 

Tekrar alırmıyım dersek. Evet :) Ancak sanırım 2-3 ay kadar belkide daha fazla gider bu ürün bana. Bir kaç damlası tüm yüzüme yetiyor benim :)

Artık kullandığım ürünlere puanda vermek istiyorum ve benim bu ürüne vereceğim puan:

5/5 


Umarım merak eden arkadaşlarım için faydalı bir yazı olmuştur :)

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere güpgüzel musmutlu kalın :)




4 yorum:

  1. yine çok merak ettiğim bi ürün =) ya acaba ürün kuru ciltler için mi kullanışlı yağlı-karma olanlar için mi sence? senin cildin nasıl? ay birsürü soru =) holika holika bb kremin yorumunu da bekliyorum sabırsızlıkla, bir sürü bloggerın favori bb kremi o çünkü =)

    YanıtlaSil
  2. Sanırım ilk deneyen benim Türkiyeden. Hiç yorum bulamadım çünkü alırken :) Benim cildim kuru ama t bölgesi biraz yağlıydı şimdi o yağlılıkta kalmadı sebebini bilmiyorum ama ne iyi geldiyse artık hepten kuruya döndü cildim :) Nemlendirici kullanmadanda bu ürünü sürebiliyorum ama yine de her ne olursa olsun yağsız bir nemlendirici mutlaka kullanmak gerekiyor bence kuru cilter için. Bazla,bbler vs ne kadar kuru cilt için yapılmış olsa da nemlendiricili olsa da mutlaka nemlendirici kullanıyorum. Aquaporinden çok memnunum gerçekten 24 saat nemli yumuşacık oluyor cildim :) Holikada çok ama çoooook memnunum :D Onun yazısını da en kısa sürede yazacağım :) Senin kullandığın baz bb vs varsa bloguna baktım göremedim yazıver bende bakayım deneyeyim :D

    YanıtlaSil