10 Şubat 2015 Salı

Etude House: I Need You Mask-Hyaluronic Acid Mask

Arayı soğutmadan yeni bir yazı ile karşınıza geçeyim dedim :)
Bunu dememin sebebi ise bugün bu maskeyi yapacak olmam ve son paketim olması :/ Gerçekten bir maskenin bitişine ilk kez bu kadar üzülüyorum! Bundan sonraki her alışverişime en az 5 tane bu maskede alacağım. Sanırım bu sözlerimden sonra ne kadddaaarrr memnun kaldığımı anlamışsınızdır...

Etude House markasının I need you Mask serisine ait 2 adet maske var bunlardan  3 tanesini denedim, nar özlü olan, miskotlu olan ve hyaluronic acid olanı. Diğerlerinide yazacağım ancak bu ürünü sizlere anlatmadan geçemeyeceğim için öncelik bu yaprak maskemin oldu.
Bu yaprak maske Hyaluronic acid (Sodium Hyaluronate) içeriyor. Cildinizin neme doyum doyum doymasını sağlıyor :) Ayrıca kırışıklıklarınızın ve gözeneklerinizinde gözle görülür şekilde en az 2-3 gün kadar hafifletmesini-küçültmesini sağlıyor. Kesinlikle dudaklarınıza sürmemenizi öneririm. 2. uygulayışımda acaba dudaklarıma dolgunluk verir mi diye paket içeriğinde kalandan biraz sürdüm 3 gün boyunca dudaklarım gerim gerim gerildi :D Dudaklarımda ki gerilmeyi görünce cildimde ki kırışıklıkların bir sonraki maskeyi yapana kadar nasıl inceldiğini de iyice anlamış oldum :)



Maske ile ilgili uygulama videom- öncesi sonrası ile birlikte hemen izleyebilirsiniz.
(öncesi sonrası farkı görmek için videoyu büyüterek izleyiniz)



Gerçekten bende inanılmaz bir etki bıraktı bu ürün. Cildim maske sonrası yumuşacık ve de gergin! Daha ne isteyebilirim ki :) Zamana ve yer çekimine yenik düşen cildime iyi gelen ve hayran olmamı sağlayan bu ürünü uygulamadan önce, cildimi rutin temizleme ürünlerim ile temizledim, ardından videoda gördüğünüz gibi maskemi nazikçe yüzüme uyguladım. 15 dk kadar bekledim ve çıkardım. Paketinde kalan maske sıvısını da yüzüme ve boynuma sürüyorum açıkçası iyi geliyor :D
Yaprak yüzünüzde tamamen kuruyana kadar beklemeyin çünkü kuruduktan sonra beklettiğinizde cildinize verdiği nemi geri emmeye başlıyor. O yüzden 15 dakikalık süre cildin maskeden maksimum fayda sağlaması için yeterli.
Uygulama sonrası gözlerimi kıstığımda  ve alnımdaki kırışıklıklar kaşlarımı kaldırdığımda ilk baştaki kadar çizgilerimin belirgin olmadığını görmüşsünüzdür. Göz altlarımda ki ince çizgiler videoda çok belli olmamış ancak o çizgilerimde en azından 2-3 günlüğüne yok oluyor :) Benim için  ne kadar harika bir duygu olduğunu size anlatamam!

Cildim 2-3 gün boyunca canlı, parlak, sağlıklı ve nemli oluyor. En çok çizgilerim ve kırışıklarıma gösterdiği etkiye haran kaldım.

Çok yağı ciltlere önermem. Ürün cildi yağlandırmıyor ancak kuru ve karma cilterin rahatlıkla kullanabileceği bir ürün. Yağlı ciltler genelde parlama vb şikayetleri o narlduğu için bu ürünü çok seveceklerini sanmıyorum. Ama kuru ciltlerin bayıla bayıla uygulayacağı bir ürün olduğu konusunda kesinlikle ama kesinlikle eminim!

Satın almak için tık tık!

Bu ürün için puanım:

Tabii ki

5/5
:)
Öpüyorum efenim sizleri, bir sonraki yazımda görüşmek üzere (melly'cim sonraki yazım Holika Holika Aqua Petit Jelly BB Krem olacak söz! :))

4 yorum:

  1. Bu tarz maskeleri denemeye bayılıyorum, kısa sürelide olsa verdikleri etkiyi seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bayılıyorum daha yazmak istediğim 4-5 farklı yaprak masek var :) Onları da paylaşacağım en kısa zamanda :)

      Sil
  2. Kore cilt bakım ürünlerini denemeyi çok istiyorum ya şu siteye bende bi bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye ederim Kore ürünlerini :) Makyaj ürünlerinin yanı sıra cilt bakım, onarıcı ve anti-aging ürünleri vs harika gerçekten. Benim hassas cildim olmasına rağmen aldığım hiçbir üründen pişmanolmadım :) Çok mutlu oluyorum her ürün aldığımda :)

      Sil