2 Mart 2015 Pazartesi

Note Nail Enamel Renk:04-Beige Oje

Herkeslere Merhabalaaar :) Bugün konuğumuz Note kozmetikten bir oje!
Ojemiz çok açık sütlü bir bej renge sahip. 
Rengi güzel! Ancak 2 kat sürmeme rağmen dalgalı bir görüntü veriyor, 3 kat sürdüğümde ancak rengi doğru düzgün elde edebildim.Sürdükten sonra şimdi bekle ki kurusun diye düşünüp pişman olmuştum ama, neyse ki çok hızlı kurudu :)

Ojenin rengi zor oturmasının yanında birde kocaman fırçası beğenmediğim unsuru! Badana mı yapacağız ne yapacağız anlamadım! Nedir o fırçanın kalınlığı yahu... Diğer oje fırçalarına göre çok büyük geldi bana. Büyük el ve tırnakları olanlar için belki rahatlık olabilir bilemiyorum ama benim gibi minik el ve tırnaklara sahip kişiler oje sürerken bir hayli zorlanacağı türden bir fırçaya sahip. Baş parmağımın tırnağı hariç diğer tırnaklarıma sürerken işkence çektim resmen. Sağa sola sürülmesi beni çileden çıkardı... E bıraksaydın sürmeseydin diyeceksiniz ama iş inada bindi "bu oje sürülecek arkadaş!" dedim ve yaklaşık yarım saatte sanki nail art yapıyormuşcasına uğraşıp sürme işini bitirdim :) 


3 kata rağmen yine de hafif bir dalga görüntüsü var ama çok rahatsız edici değil.

Tekrar Note oje almayı düşünmüyorum açıkçası, Bu ojeyi de bugün silip farklı bir oje süreceğim, eğer oje yazısı okumayı seviyorsanız, lütfen yorumlarda belirtiniz ki elimde ki onlarca ojeyi her sürdüğümde sizlerle de paylaşayım :)

Sevgi dolu günler dilerim...



5 yorum:

  1. Merhaba, blogunuzu çok beğendim ve takibe aldım banada bekliyorum sevgiler. http://feracelihanimkiz.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip etmeye başladım hemen bende blogunuza bayıldım :)

      Sil
  2. Takibe aldım ve katıldım etkinliğinize :) Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar :) Bende takibe aldım sizi :)

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldiniz :) Bende hemen takibe aldım sizi :)

    YanıtlaSil